Porady > Kupujemy quada

Tani uzywany quad na wtrysku paliwa

(1/39) > >>

dexrot:
Czesc

Chce sobie kupic quada, bo mam tylko motor nie mam samochodu a do sklepu zima trzeba czyms jezdzic :D W zeszlym roku w autobusie zlapalem infekcje 2 razy choc latem jezdze na moto i zero problemów ze zdrowiem. Dlatego w tym roku gdy motor pójdzie zimowac chce jezdzic quadem. Pojazd ten ma miec homologacje, ubezpieczenie OC i przeglad - wszystkie papiery tak zeby niebiescy nie mogli sie przyczepic do niczego. Chce wjechac nim do centrum Warszawy i zeby nikt sie nie przychrzanil :D

Mialem rózne moto na gaznikach i dopiero teraz jak mam R6 na wtrysku paliwa moge zapomniec o ustrojstwie, które bardzo kocha problemy i zwie sie na litere "G". Quad ma jezdzic wtedy kiedy motor nie bedzie mógl wiec podstawowe wymaganie do mojego pierwszego czterokolowca: ma miec wtrysk paliwa.

Druga sprawa to quad ma byc mozliwie TANI bo zbieram na nowy model R6 :) Oczywiscie mam na mysli uzywany, ew. chinczyk.

Pozdrawiam lewa reka jak zawsze ;)

kossa:
ja nigdy nie miałem problemów z gaźnikowcami, jeździłem nawet kranika nie zakręcałem i nie narzekałem

xcross:

--- Cytat: kossa w Października 31, 2013, 09:45:20 am ---ja nigdy nie miałem problemów z gaźnikowcami, jeździłem nawet kranika nie zakręcałem i nie narzekałem

--- Koniec cytatu ---

pewnie nigdy nie miał solidnego japońskiego gaźnika np. keihin

dexrot:

--- Cytat: xcross w Października 31, 2013, 09:50:27 am ---
--- Cytat: kossa w Października 31, 2013, 09:45:20 am ---ja nigdy nie miałem problemów z gaźnikowcami, jeździłem nawet kranika nie zakręcałem i nie narzekałem

--- Koniec cytatu ---

pewnie nigdy nie miał solidnego japońskiego gaźnika np. keihin

--- Koniec cytatu ---

Miałem problemy w MZ, miałem problemy z Polonezem.
Potem kupiłem nowoczesny motor, niestety z gaźnikiem. Nie wiem jaki gaźnik ma Honda NSR 125 ale ciągle musiałem go regulować (nie ja, mechanik). Auto czy motor na wtrysku i jak ręką odjął!

kossa:
Może miałeś problem z silnikiem a nie z gaźnikiem. Zajechany 2T moze zrobic zawrot glowy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej