Porady > Kupujemy quada
Quad dla dziecka: EGL czy Romet
marianzlodzi:
Szukam quada na prezent dla 13 latka. Ogladalem rózne konstrukcje, wstepnie spodobaly mi sie dwie:
- EGL Eglmotor Madix 125
- Romet VXL 110 XL
Czy macie jakies doswiadczenia z jednym lub z drugim? Wiem, ze Romet to typowy chinski quad sprzedawany pod dawna polska marka. A ten EGL co to za firma?
dexrot:
--- Cytat: marianzlodzi w Października 31, 2013, 09:29:45 am ---Szukam quada na prezent dla 13 latka. Ogladalem rózne konstrukcje, wstepnie spodobaly mi sie dwie:
- EGL Eglmotor Madix 125
- Romet VXL 110 XL
Czy macie jakies doswiadczenia z jednym lub z drugim? Wiem, ze Romet to typowy chinski quad sprzedawany pod dawna polska marka. A ten EGL co to za firma?
--- Koniec cytatu ---
sam szukam taniego quada i raczej skłaniam się do używanej firmówki, czy myślałeś nad takim rozwiązaniem?
marianzlodzi:
--- Cytat: dexrot w Października 31, 2013, 09:33:52 am ---
--- Cytat: marianzlodzi w Października 31, 2013, 09:29:45 am ---Szukam quada na prezent dla 13 latka. Ogladalem rózne konstrukcje, wstepnie spodobaly mi sie dwie:
- EGL Eglmotor Madix 125
- Romet VXL 110 XL
--- Koniec cytatu ---
sam szukam taniego quada i raczej skłaniam się do używanej firmówki, czy myślałeś nad takim rozwiązaniem?
--- Koniec cytatu ---
boje się kupić jakiegoś dziada... wole kupić nowy
kossa:
zakup chińczyka to pieniądze w błoto, za 2 lata nie sprzedasz go nawet za pół ceny która dziś za niego dasz, kupisz dobrą używkę to za 2 lata sprzedajesz za tyle za ile kupiłeś
marianzlodzi:
--- Cytat: kossa w Października 31, 2013, 09:46:10 am ---zakup chińczyka to pieniądze w błoto, za 2 lata nie sprzedasz go nawet za pół ceny która dziś za niego dasz, kupisz dobrą używkę to za 2 lata sprzedajesz za tyle za ile kupiłeś
--- Koniec cytatu ---
na pewno nie bede go sprzedawal za dwa lata, dziecko bedzie go mialo kilka lat
przy uzywanym zawsze jest cos do zrobienia, czy to samochodzie czy quadzie czy nawet przy nieruchomosci, ciagle sa jakies wydatki
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej