Porady > Kupujemy quada
Quad dla dziecka: EGL czy Romet
xcross:
Nie mam wiele do powiedzenia na temat tych sprzętów tylko tyle, że oglądałem w Trzebini w sklepie z quadami tego EGL i wygląda dość solidnie. Ile dziecko ma wzrostu? Warto kupować mniejszego quada, którym potem nie będzie mial kto jeździć?
marianzlodzi:
--- Cytat: xcross w Października 31, 2013, 09:52:25 am ---Nie mam wiele do powiedzenia na temat tych sprzętów tylko tyle, że oglądałem w Trzebini w sklepie z quadami tego EGL i wygląda dość solidnie. Ile dziecko ma wzrostu? Warto kupować mniejszego quada, którym potem nie będzie mial kto jeździć?
--- Koniec cytatu ---
Dzięki, syn ma 140 cm, ale mamy również młodszego syna który ma dopiero 7 lat.
kossa:
1.40 wzrostu to można jeździć na normalnym quadzie, chyba że kupujesz z myślą o tym młodszym bo ten starszy szybko wyrośnie
dr_mateusz:
Moja autopsja wskazuje na to, że zakup używanego pojazdu zawsze obarczony jest ogromnym ryzykiem. Ekonomia i biznes z kolei jednoznacznie utrzymują, iż tam gdzie mamy do czynienia z ryzykiem tam musimy skierować sie w stronę niskiej ceny bądź wykupu ubezpieczenia (co tu jest nieadekwatne). Z tego też względu zakup używanego pojazdu należy rozpatrywać za kwotę co najwyżej połowy ceny nowego sprzętu danego typu.
Z poważaniem,
Dr. Mateusz W. Uniwersytet Jagielloński
kossa:
W chinczyku - pod warunkiem, że ktoś będzie nim wogule jezdzil - tez bedzie ciagle cos do zrobienia i ciagle bedzies sie cos psulo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej