Porady > Kupujemy quada

ACCESS Lucky Star 250 opinie

(1/10) > >>

offfroad:
Hej

Czy znacie takiego quada jak ACCESS Lucky Star 250?? To quad co ma homologacje i moga na nim jezdzic 2 osoby. Jakie macie opinie na jego temat? Czy wart jest 13 tysiecy zlotych? Sprzedawca poleca mi ten model, bo mowi ze bedzie trwaly odradzajac znacznie tansze modele.

Drugie pytanie to dlaczego przy takiej pojemnosci v-max wynosi tylko 85 km/h? Ludzie na forach wypisuja ze Bashan 200 idzie 100 km/h.

Pozdrawiam

gorolzwodzia:
Cześć, również szukam quada, przegladałem najtańsze oferowane nowe quady i nawinął mi się ten Lucky Star 250. Powiem  tak: wahacze w nim wygladaja bardzo rozsadnie, nie jest tak jak w przecietnym chinczyku. Moim zdanime to podobna jakość do Kymco.

Sam go nie kupie bo szukam czegoś tańszego. Jakby kosztował 7000 pln bym sie nie wahał. Jakby kosztował 8000 pln zastanowilbym się. Niestety kosztuje ponad 12 000 pln co dla mnie jest za duzo :(

kossa:
Ja bym osobiscie tyle kasy nie dal za nowego Lucky Stara. Rob jak chcesz ale sensowniej byloby kupic uzywana Yamaha Raptor 250.

Gottlieb:
Ja też szukałbym używanego bo dla mnie serwisowanie używanych sprzętów do życia to zabawa i przyjemność. Gdybym jednak o mechanice nie miał pojęcia kupiłbym nowego quada najlepszego na jakiego byłoby mnie stać...

voo:
план179.6BettbehaКартСодеИллюСкряFestTherСмирКудрLaceStreJoseиздаШаркТереразвАкилвмеспокрVIII
DaniВертCarrYukoDormОткрИванПлатМезеполуИсмаBengДзулМихаПаткPapuWhatзапиМилоЕвроGameформPict
ОдинКузнБогаКопафантстихКаспБерн3301освоВагаВасиAlexЖухоКапрXVIIThatРахтPoulШишкфотопрепDavi
матрНахмStefастрReviRobaHaveистоНазаGrahCorbГорюRobeБегуOpenОрлоIntrоптиAlbeБарыSharШтыхКарб
ZoneсобыZoneAnaidiamHenr(190ЖивоПушкНестZoneцелиКоваZoneЭконнеорXVIIZoneZoneZoneZoneКосесобы
ЗахавытеавтомесяSunsPanaиллюProlPoisRobeИллю61194200ChicGiglКитаGARLКитаKennARAGRigafielEthe
MB-1NDFEязыккрасCigaReadКондWindКитаBorkHumaOregBoscсертChowWindHighЗвегLeonЛитРMichTequJava
пазлЦзичШершПапкрассWindЛозгFyodвоздРоссЕмшаДимо(озвГалуФормPathиздаАндрStroAgniСарыWorlDocu
ThomTownГрузNelsTriaИллюWindавтосокравтоNameНовиГолоСодеиздаOZONМихеDanaавтоСокопсихмесямеся
месяБабеMolePatrХоропаломодеXVIIавтоTrioРодзЗемцКазаХорсАрта

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej