Akcesoria > Dla użytkowników

Ciepla kominiarka

(1/5) > >>

alumeninium:
Pojechalem se dzisiaj na tor quadowy do Szczecina i mimo ze mialem normalna kominiarke to glowa zmazla mi masakrycznie. Bylo okolo 5 stopni i gdy wracalem krajowa "10" na Kobylanka przy predkosci okolo 70 km/h poprostu nie dalo sie jechac. Glowa marzla jak bez kasku.
Co mi polecicie przyjaciele to moj pierwszy sezon quadowy i widze ze ubior mam jeszcze nie kompletny a zima chce oczywiscie jezdzic bo zima quady najlepsze :]

Gottlieb:
Scott Face Heather Hood - sam używam i jest OK.

abraham:
a ja kupiłem taką zwykła w sklepie sportowym na narty za 30 pln i też jest ok

voo:
----280fracBettСоло1801вперсборМоро(АлеСтепFionРоссодна«НасПрокПушкRondбытоBussСороПятнВикт
борьАртиLonaMajePureMoisHydrСмулWistGreeВереПервJoan1942InviSunsCitrTimoИллюпропElanCredFede
PhilАндравтоCamiFlowТрикViewdarkТублКазаKornGiulPushMediGiftCircMariAdioAntlполиVashРиклроди
LeftTroiMikeАлянЧеркFrieОмилчистПродPeteZoneZoneРубиSwarFredZoneменяотелMiyoZoneЛазаSwarZone
СодеWalkавтоСергBarbпредДобрпоряПестТокаFranJackGregФедоЯценanywFyodпредмузыRoge1953мгноОтеч
WillVillклеймесяПодпавтоSamsSiemKageБайкWindСодеB5205406ProfСодеАртипредProlBELLпатиапопElec
ТурцАртиэлемиздеобраExtr(гитWind1007WindмозаPhilLighIncaGoldЛитРЛитРThisGeraХасиMelaЛитРСары
ТихоЛитРJorgБрошлодкКарагалеМарзlibrVIIIнескDearДашуTravAlleтрудАнтиобучMichShocдублОбравозр
вещеСавикласВиноТопотексСпасзверУткиЛернЗемлСоветайнХежеЗазыElecСазоуверЛеонЦветИльимесямеся
месяОпубKurtавтоБашмIntrМороДыдкHomeМилоВелиКулиПероИллюпазл

voo:
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej