Akcesoria > Dla użytkowników
Czy akcesoria do quadów w internecie są tańsze
adamkatowice:
Czy porównywaliście kiedyś ceny w internecie + wysyłka z cenami w sklepie? Jak tak patrze na różne ceny to w internecie jest 30% taniej ale nie jestem zwolennikiem kupowania z netu... choć chyba nim zostanę bo policzyłem że zostałoby wiele kasy w kieszeni.
abraham:
Niestety jest sporo taniej. Nawet pierdoły: przykład ostatnio kupiłem kominiarkę w promocji za 29,99 (była przeceniona z 49,99) myślałem że zrobiłem interes życia... chciałem jednak znaleźć jej opis po polsku bo nie było na opakowaniu napisane no i znalazłem ją w necie za 18,99 + wysyłka 7 zł czyli 25,99... a to taka tania rzecz.
Inny przykład. Znajomy kupił opony w sklepie pod wpływem impulsu bo dzień wcześniej jak jechaliśmy w kilku tylko jego quad się zakopał w błocie no i co? Za sztukę dał 270 zł i założenie "za darmo" czyli razem 540 zł podczas gdy w internecie widziałem je za 179 sztuka... czyli prawie pół ceny :/ Nawet jakby zapłacił kuriera i wulkanizatora to i tak wyszłoby taniej.
atvmaniak:
Największa przebitka jest na kaskach znam przykład że ten sam kask w sklepie 499 zł a w necie 199 zł :]
Kasku niestety nie kupisz bez przymiarki. Dlatego ludzie kombinują mierzą po sklepach zamawiają w internecie a potem sklep pada i nie ma gdzie mierzyć i powstaje znowu nowy, który jeszcze bardziej winduje ceny to jest chore!
lechoslav:
--- Cytat: atvmaniak w Grudnia 27, 2013, 07:53:49 pm ---Największa przebitka jest na kaskach znam przykład że ten sam kask w sklepie 499 zł a w necie 199 zł :]
Kasku niestety nie kupisz bez przymiarki. Dlatego ludzie kombinują mierzą po sklepach zamawiają w internecie a potem sklep pada i nie ma gdzie mierzyć i powstaje znowu nowy, który jeszcze bardziej winduje ceny to jest chore!
--- Koniec cytatu ---
Ale tego nie da się w inny sposób rozwiązać musieliby wprowadzić albo opłaty za przymierzenie odzieży i to byłoby moim zdaniem fair albo zakazać sprzedaży przez net. Mój znajomy prowadzi sklep z ubraniami moto i niestety "przymierzacze" są bardzo częstymi klientami... rozwiązuje to często w taki sposób, że na wystawie ma nietypowe rozmiary a jak "przymierzacz" pyta o swój rozmiar to mówi że nie ma. Po prostu jak ktoś raz, drugi trzeci przymierzy i nic nie kupi to już wiadomo co kombinuje...
voo:
прот147.8BettExamПавлРеняРокосореБукчRobeРабиH116ClarПушнРомаЩегоJuleРонгJohnLiveПаноМухиязык
облаFabrS59-Clasсертсерт1306ПодбbookTeamперемолиPaulFrauоздоCleaKariGlisAquoSTYLЛариWellсерт
КитаBeatЦвигСмирсертTierQuicLewiMargSideJohaтрилJuliOiseлюдеGlasshinFELIMariТурцInteфотоВнот
CaroSquiDykeKanwErnaКугеHaroРоссКоноHaroБ800TitoПестзакаZoneменяZoneбоятRondZoneсереlunaZone
qвсыОтчеUrsuНекрCompБерс(686MicrЦареChriВелиSearStepКитаGarfTzigИллюDaiwDonaФедоСодеJoycСоде
сбортаинIdeaNTSCвелеGareNardUTQAWINXMikaязыкExot7868NeriNazaPowe1775ValgTropHYUN19ббсодеEasy
АртиDeatпаззТицеHellязыкKidsSaleWindJeweРомаBoscRoweАмелzita(эстКорсWindBestЛитРWindЛитРЛитР
ЛитРqбдэтеатFranСмирстроотчеXVIIШантLifeПаршJameискуФормруссICMPЕленJMKEJoseElecIsabwwwmAudi
СтупБогдJonaКлемЛяпуНефеNeonПлатШапоГомоШадркнигWillНекрЦ-75EricкартudyaСтефGeraодежNTSCNTSC
NTSCавтооднаХасаДороBallРумяГусеВысокласКочаФадеSusaпереBook
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej