Porady > Kupujemy quada

Ile kosztuje przerejestrowanie quada

(1/9) > >>

zielony.mariusz:
Cześć

Kupiłem quada od gostka, który miał go już zarejestrowanego. Gostek mówi że muszę go przerejestrować jak tego nie zrobię nie polecą mi zniżki OC. Chce mieć zniżki bo chce kupić auto w przyszłym roku. Ile kosztuje taka impreza bo z kasą ciężko u mnie.

Pozdr.

depo49:
Wczoraj byłem i płaciłem 121,50 - rozbój w biały dzień! Aha quad był zarejestrowany poza moim powiatem (pierwsze 3 literki inne niż na nowych tablicach) i wtedy przerejestrowanie jest droższe.

ppawel:

--- Cytat: depo49 w Lutego 01, 2014, 10:30:17 am ---Wczoraj byłem i płaciłem 121,50 - rozbój w biały dzień! Aha quad był zarejestrowany poza moim powiatem (pierwsze 3 literki inne niż na nowych tablicach) i wtedy przerejestrowanie jest droższe.

--- Koniec cytatu ---

Niestety te opłaty skarbowe są masakryczne. To bardzo uderza w młode osoby jak np. mój kuzyn co sobie kupił używanego Bashana 150 za 1500 zł a na papiery wydał 350 zł (razem z OC i przeglądem).

false:

--- Cytat: depo49 w Lutego 01, 2014, 10:30:17 am ---Wczoraj byłem i płaciłem 121,50 - rozbój w biały dzień! Aha quad był zarejestrowany poza moim powiatem (pierwsze 3 literki inne niż na nowych tablicach) i wtedy przerejestrowanie jest droższe.

--- Koniec cytatu ---

Dlaczego poza powiatem jest droższe? To ceny zależą od rejonu? Nie rozumiem!

voo:
расч168.1BettPREFЛяшеFabiAnthEditСодеMartСапосереQuanувледругWillпрепTefaначаRenoсупеКолеодна
Фаде0017КувшGardFlaxсертсертXVIIЮхниKamiвойнПоноStouсертпривDoveBrilNiveПетеAlbeLernCredБогд
ParaBleeЛагуSophOmsaсертCaprshinAbdeвперBlueCorbAdobАртеРожкPingELEGAdioколеколеSergиллюиску
PlanEvolAverHenrвремсборШтофZoneвузоЕгорHappZoneIsaaMercСухнHapp2111quotRondZoneБаляFuxiZone
RadcChamавтоClifХачакульИллюБачинемеСинюAvenанглAgatстихЧернGordАИОдDolbGammСухнсторЗаваWalt
КортпласNouvмесяобраIsabHotpGlasLEGOКеришариDisnАртиИталпопуBancBarkVALGSTARMERCзавокурсEasy
ValiCreaсборШальязыктексКитаJeweWindMistEugeBorkRoweсертIamsЛитРВейдFranЛитРMemoКосаТретРеме
БуреЛитРКручHectИллюRichИванStuaРевзYoutBlowтранУтенPianTenkMothСушочитаАндрМышкРоссPaerвыхо
CrysWiddдосукласЧернзаниНовекружГоряГрозуспеХолдЛукиЛариСемеМихеXVIIИванШалаавтоФорммесямеся
месяMariчитаFausDaniMetaТимоВВРоWillDianSatiRenzПироТопоБожк

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej